Over ons

Mijn passie voor wijn is ontstaan tijdens mijn studie en voornamelijk tijdens mijn verblijf van een jaar in Londen. Bij terugkomst in Nederland ben ik mij via de WSET cursussen verder gaan verdiepen in de wereld van de wijn. Begin 2007 ben ik gestart met Vin Munnen Wijnen. In de eerste jaren heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het verzorgen van wijnproeverijen en wijncursussen. (WSET)

De daarop volgende jaren ben ik me ook gaan toeleggen op het zelfstandig importeren van wijn. Vooralsnog alleen van producenten uit Europa. De producenten waarmee ik samenwerk zijn kleine tot middelgrote familiebedrijven waar kwaliteit, duurzaamheid en een goed persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Dit heeft geresulteerd in een mooi uitgebalanceerd wijnassortiment dat met zorg is samengesteld. De wijnen in de collectie worden exclusief door Vin Munnen verkocht in Nederland.

In de nabije toekomst wil ik het assortiment gaan uitbreiden met wijnen uit de Nieuwe wereld.  (alle wijnen die niet uit Europa komen) Daarover houd ik u zeker op de hoogte.

Heeft u een vraag, advies nodig of wilt u meer weten over de wijnproeverijen en educatie, neem dan contact met me op. Ik sta u graag te woord.

Met vineuze groet,

Andor van Munnen

andor@vinmunnen.nl

06-14371327

Over ons © 2021 - gosidesign