Vanaf 5 november: Wijnwinkel Meesters in wijn geopend!

WIJNWINKEL GEOPEND VANAF 5 NOVEMBER!

​Ook tijdens de 2de "Corona-break" zitten de Meesters niet stil! Elke donderdag, vrijdag en zaterdag 13:00 - 18:00 is onze wijnbar omgetoverd tot wijnwinkel voor echte wijnliefhebbers, met een keuze uit meer dan 450 verschillende wijnen. Zoals je van ons gewend bent krijg je desgevraagd een wijnadvies op maat. Dus of je nu op zoek bent naar krachtig rood, fris wit of een lekkere bubbel; de Meesters vinden jouw ideale wijn!

​Bij een goede fles wijn horen natuurlijk ook lekkere hapjes, dus bieden we ook leuke take-away opties aan. Denk aan onze bekende kaas-, charcuterie- of mixplank, een mooie champignon-truffelsoep en foie gras met confiture en een brioche broodje.

​Als leuke actie voor onze gasten hebben we midden in de winkel een sjoelbak staan waar je met 8 sjoelschijven tot 40% korting op je aankopen kunt scoren! Wil je ons een extra steuntje in de rug geven tijdens deze moeilijke tijden? Voor 10 euro inleg steun je ons én kun je een compleet joelspel spelen van 3 rondes. Scoor je één van de highscores in de top 10, dan krijg je de corresponderende korting op je aankopen, tot wel 100%! (nr. 10 = 10%, nr. 8 = 20% etc tot nr. 1 = 100%)

​We verwelkomen je graag in de wijnwinkel!

​Voor cadeaus, relatiegeschenken en geschenken voor de feestdagen ben je bij Meesters in wijn aan het goede adres. Ook voor pakketten met heerlijke wijn-spijs combinaties hebben we verschillende opties die we samen met delicatessenzaak Le Salonard aanbieden. Heb je vragen? Neem contact op via info@meestersinwijn.com en we reageren zo snel mogelijk.

OPENINGSTIJDEN:

Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00
Zaterdag: 13
:00 - 18:00

Adres: Sint Pieterstraat 52A, Maastricht

 
Vanaf 5 november: Wijnwinkel Meesters in wijn geopend! © 2023 - gosidesign