Meesters in wijn uitgeroepen tot "Wijnbar van het Jaar 2018"!

Wat zijn we trots! Op vrijdag 22 december werd wijnbar Meesters in wijn uitgeroepen tot "Wijnbar van het Jaar" door restaurantgids Grootspraak. De restaurantgids die zich richt op de wijnliefhebber wordt één keer per jaar uitgegeven door wijnvakblad Perswijn. Met de volgende tekst werd onze verkiezing aangekondigd:

De titel ‘WIJNBAR VAN HET JAAR’ gaat dit jaar naar Meesters in Wijn in Maastricht, een wijnbar van de toekomst: “Deze wijnbar heeft een regelmatig wisselend aanbod. Bas van der Wal zorgt bij elke wijn voor een uitgebreide beschrijving die veel verder gaat dan de tegenwoordig bijna obligate opsomming van de te verwachten smaken en impressies."

Sinds 4 maanden is onze wijnbar Meesters in wijn geopend en elke dag hebben we ons beste beentje voorgezet om de totale beleving zo bijzonder en bourgonsich mogelijk te maken voor onze gasten. In 2018 zullen we deze lijn voortzetten om de titel "Wijnbar van het Jaar" eer aan te doen. Voor al onze gasten die ons gesteund hebben: van harte bedankt en tot snel!

Met vineuze groet,

Team Meesters in wijn

Meesters in wijn uitgeroepen tot "Wijnbar van het Jaar 2018"! © 2018 - gosidesign