Meesters in wijn de #3 Wijnbar van Nederland 2019!

Eind augustus 2017 openden we onze wijnbar én wijnwinkel aan de Sint Pieterstraat te Maastricht. Dit omdat we nog iets misten in Maastricht: een wijnbar waar kwaliteit, service en een stukje verdieping en kennis voorop stond. 

Vandaar dat, toen we de kans kregen, "Meesters in wijn" besloten te openen in het gezellige Jekerkwartier. Met een schools thema, 450 wijnen per glas en een uitgebreide menukaart willen we een plekje in het hart van onze gasten veroveren. 

Eind 2017 werden we door wijnvakblad Perswijn uitgeroepen tot "Beste wijnbar van Nederland 2018". Apetrots waren en zijn we! Sindsdien zijn we elke dag bezig deze titel eer aan te doen.

Daarom was het ook zo leuk om door de publieksprijs van wine-bars.nl begin 2020 uitgeroepen te worden tot #3 beste Wijnbar van Nederland 2019! Elke dag kijken we hoe we onze service, de kwaliteit en de ervaring voor onze gasten kunnen verbeteren.

Kom dus gezellig een glas wijn drinken, of geniet van een heerlijke lunch of diner! Bij Meesters in wijn kom je verder voor:
- Een leuke proeverij (zo gewenst inclusief hapjes).
- Al je wijnen (van Vin Munnen) voor thuis!
- Het vieren van een leuk feestje, zoals een vrijgezellenfeest of een afstudeerborrel.

Je bent van harte welkom!

Met vineuze groet,

Team Meesters in wijn

Sint Pieterstraat 52a
6211JP Maastricht
http://meestersinwijn.com

Meesters in wijn de #3 Wijnbar van Nederland 2019! © 2022 - gosidesign