31/12: Meesters' Wijn-Spijs Nieuwjaarsfeest

WAT IS ER LEUKER dan klokslag nieuwjaar te vieren met het ploppen van een fles champagne en oliebollen in het gezelschap van je vrienden? Meesters in wijn organiseert dit jaar zijn eerste besloten nieuwjaarsfeest in de mooie, gezellige & nieuwe wijnbar aan de Sint Pieterstraat 52A. 

VANAF 21:00 word je in de watten gelegd met HEERLIJKE WIJNEN, een ruim aanbod aan LUXE GERECHTJES én ONZE EIGEN DEEJAY. Volop gezelligheid, smullen en dansen dus! Jij hoeft je dus alleen maar zorgen te maken over je outfit.

KLOKSLAG MIDDERNACHT is het tijd voor champagne en oliebollen, waarmee we op de meest feestelijke manier het nieuwe jaar inluiden. Het feest gaat daarna nog door tot 2 uur 's nachts, dus het wordt een nacht om nog lang van na te genieten.

TICKETS voor het Meesters' Wijn-Spijs Nieuwjaarsfeest zijn € 120,- p.p. ALL-INCLUSIVE en daarvoor is alles voor je geregeld gedurende het gehele feest. 

WEES ER SNEL BIJ, want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar!

31/12: Meesters' Wijn-Spijs Nieuwjaarsfeest © 2018 - gosidesign