Vanaf 31 augustus: Meesters in wijn dé nieuwe wijnbar en wijnwinkel van Maastricht!

Vanaf 31 augustus is "Meesters in wijn" geopend, dé nieuwe wijnbar en wijnwinkel van Maastricht. Ik (Andor van Munnen) ben met Stéphanie Goessens dit spannende project begonnen en samen willen we met Meesters in wijn een plekje veroveren in de harten van Maastrichtse wijnliefhebbers. Meesters in wijn is gelegen in het hart van het sfeervolle en levendige Jekerkwartier op de Sint Pieterstraat 52A. U bent van harte welkom!

Als ik met wijn bezig ben en erover praat, dan voel ik een diepe passie en oneindige motivatie om wijn te doorgronden en mijn kennis en passie te delen met anderen. Wijn leeft, en de beleving rondom wijn, met eten en gezelschap, kan iets heel bijzonders zijn. Stéphanie en ik delen dit graag bij Meesters in wijn met onze gasten. Naast wijnen uit heel de wereld zullen we ook een kleine kaart gaan voeren met authentieke gerechten. Als "Meesters" vertellen we straks graag over onze wijnen aan onze gasten, want elke wijn heeft immers een eigen verhaal. 

Bij ons is straks elke wijn per glas te bestellen, of dat nou onze huiswijn of een glas Petrus is. Ook serveren we een kaart met smakelijke gerechten van hoge kwaliteit. Meesters in wijn is elke week geopend vanaf donderdag tot en met zondag, van 12:00-23.59. We heffen graag het glas met u!

Link naar Facebook.
Link naar website.

Vanaf 31 augustus: Meesters in wijn dé nieuwe wijnbar en wijnwinkel van Maastricht! © 2018 - gosidesign